onsdag 1 februari 2012

Helt klart

Nu kanske er första tanke är att jag kommer skriva om Playoff platserna men så är inte fallet, menar också laget. Det kom ju in en liten "förvärvning" igår, som jag inte ser några som helst anledning till.
Var det en bredd värvning ? Behöver vi bredd i laget ? Har vi inte en egen junior som kan ta den platsen? Tjänar inte LHC mer på det här än vad vi gör ? Jo...Precis så är det och det är just därför killen ska spela med oss. Vi tjänar ingenting på att ha den killen hos oss.

Förra veckan så stod det i pappers versionen av NT att en ledarskapsvärvning skulle håvas in, OM enkronan slog väl ut (4000 personer minst stod det något om) det gick ju bra och det kom närmare 4600 personer.
Då förväntar man sig ju att Håkan har något på gång där, men det var tydligen skit snack... Det stod att han var ute efter en ledargestalt oavsett position till och med målvakt.
Sen att man går ut och skyller på dålig marknad är ju bara båg.
Det fanns en hel del spelare man kunde ryckt i alla möjliga klubbar som verkligen skulle förstärkt laget.
Sen att en del supportrar hävdar bestämt att "killarna i laget gillar stämningen i gruppen, de vill inte ha in någon ny kille" är ju också bara bull. Vilken klubb som ska någonstans lyssnar på när ens spelare tycker så ?
Det ska ju ändå finnas en konkurrens i laget annars försvinner ju strävan efter att bli bättre.
Ett bra exempel är ju tex Klasen, han fick sina pengar, han fick en fast plats i laget för han är bäst, men spelar han därefter? Svar NEJ. Har man ingen inbördes konkurrens så försvinner glöden helt.

Som Vita Hästen supporter blir man därför väldigt besviken, eller i alla fall jag.
Det finns brister i precis det som Håkan då pratat med pressen om förra veckan, en ledargestalt.
En kille som driver på gruppen till något bättre. Jag ser inte riktigt det i dagens upplaga, inte i förra årets och inte det innan heller. Vi hade behövt något extra för att trissa upp samtliga att alltid prestera sitt yttersta.
Men vi får väll se, blir playoff/kvalserien som det blivit tidigare år så kan det ju bero på just det här.
Har jag fel så har jag mer än gärna fel. Det kanske finns någon i omklädningsrummet som ställer högre krav på gruppen när det väl börjar gälla något.

Det var dagens tankar, ses nästa hemma match !

Mvh Zebbe

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera